Skip to main contentFamilie, d
esigners, winnaar van de Compasso d´Oro, publicatie in Vanity Fair, en Google supports
´Mussi, made in Italy´.


Designers
https://www.mussi.it/en/mussi-world/designers
Giorgio Palù wins the Compasso d'Oro award
https://www.mussi.it/en/news/giorgio-palu-compasso-doro-award
Terrific design - Il Sole 24 Ore
https://www.mussi.it/en/news/terrific-design-il-sole-24-ore
Vanity Fair cover shows Italian singer Tiziano Ferro sitting on one of our products.
https://www.mussi.it/en/news/news/vanity-fair
Google supports Mussi, Made in Italy
https://www.mussi.it/en/news/google-supports-made-in-italy

Het culturele erfgoed
https://www.mussi.it/en/mussi-world/history
Brianza: waar het allemaal begon
Heuvels en meren, kleine historische dorpjes en een eeuwenoude ambachtelijke traditie: dit is Brianza, dit is het landschap waar Mussi vandaan komt.
Het was 1901 toen Gerunzio Mussi zijn timmerwerkplaats opende.
Nu honderd jaar in de meubelwereld, sinds 1961 in de productie van design gestoffeerde meubelen.
Tegenwoordig is Mussi een atelier waar ambachtelijke kennis, design, technologie en industriële organisatie samenkomen om exclusieve banken, bedden en fauteuils te creëren.

Het uitmuntende vakmanschap. 
1/3 Uw Tailor-Made sofa. https://www.mussi.it/en/masterpieces/tailor-made-sofa
Onze banken, bedden, fauteuils, tafels en objekten, zijn handgemaakt als een high fashion japon, ontworpen voor zij die het mogen dragen. Elk product is een meesterwerk, ontworpen om uw idee van ontspanning vorm te geven.
2/3 Projecten op maat. https://www.mussi.it/en/masterpieces/custom-projects
Naast de personalisatie van de producten in onze catalogus, zijn we in staat om volledig op maat gemaakte meubelprojecten te ontwikkelen, met hoogwaardige materialen en elegante afwerkingen.
3/3 Vakmanschap en techniek. https://www.mussi.it/en/masterpieces/craftsmanship-technology
Elke Mussi bank, bed, fauteuil, tafel en objekt, komt voort uit een grondige kennis van materialen en productietechnieken. Maar elk van onze projecten is ook het resultaat van onderzoek en zorgvuldige studie van de nieuwe richtingen waarin design kan evolueren.

© Mussi, ¨Isola sofa, Dama pouf¨ ® Design by Gio Mussi. "Welcome back home"

Elk Mussi product is een meesterwerk, vol met innovatie en een eigen verhaal. 


© Mussi, ¨Sedutalonga sofa¨ ® Design by Bruno Rainaldi. "One, No One, and One Hundred Thousand"

De MUSSI catalogus
Vandaag de dag biedt Mussi een harmonieuze, verfijnde en innovatieve collectie. Elk Mussi-product is een meesterwerk met een verhaal.  https://www.mussi.it/en/products

Naast professionals
De kennis van de materialen en de constante prikkel tot onderzoek stellen ons in staat om functionaliteit en esthetiek vakkundig te combineren, om comfort en welzijn voor mensen te garanderen, zelfs buiten de huiselijke context.

Geweldige mogelijkheden, aandacht voor detail
Wij ondersteunen ontwerpstudio's over de hele wereld om complete projecten te ontwikkelen en te beheren. Onze gestoffeerde meubels zijn geschikt voor het decoreren van ketens van hotels, winkels, restaurants, luchthavens, winkelcentra, musea, theaters, kantoren en andere omgevingen gewijd aan de gemeenschap.

Een complete service
We volgen onze klanten van begin tot eind, zonder te vergeten dat de openbare ruimte zowel mooi als functioneel moet zijn. Van advies tot ontwerp, van montage tot assistentie, wij zijn in staat om banken en bedden op aanvraag in grote hoeveelheden te maken, maar altijd met de zorg en aandacht voor detail die ons onderscheidt.


© Mussi, ¨Relais San Maurizio, Langhe, Villa San Luigi¨ ® Mussi supplied all upholstery furniture, from sofas to armchairs, chairs and beds

Designers
Mussi combineert zijn eigen creativiteit met die van enkele van de belangrijkste Italiaanse en internationale ontwerpers. Experimenten en liefde voor ons werk leiden ertoe dat we voortdurend op zoek zijn naar nieuwe inrichtingsoplossingen, waarbij we de ervaringen die zijn opgedaan in meerdere sectoren, van kleding tot industrie, van design tot technologie, optimaal benutten en overbrengen in onze productie. De ideeën van onze klanten hebben onze bagage verrijkt en stimuleren ons voortdurend tot onderzoek en experiment, van enkelstuks tot serieproductie.