Skip to main content

Cabas is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige meubels voor hotels, restaurants, lounges, het hoofdkantoor. We werken in het contractsegment samen met architecten, interieurontwerpers en meubelkopers. Sinds 1975

       

Cabas maakt deel uit van de Italiaanse meubelgeschiedenis. Ontstaan vanuit iemands intuïtie heeft het krimp. groei en voorspoed doorgemaakt, en nooit concessies gedaan aan zijn hoogwaardige contractmeubelproductie.

Onder onze klanten hebben we toonaangevende hotelketens, waaronder Sheraton, Marriott, Hilton, meer dan 200 cruiseschepen, premium restaurant en exclusieve contractprojecten.

Bedrijfscollecties zijn het resultaat van samenwerkingen met gerenommeerde ontwerpers zoals Sergio Brioschi, Enrico Franzolini, Lorenzo Bellini en Werther Toffoloni. Al onze producten zijn ontworpen en geproduceerd in Italië, in overeenstemming met de principes van ergonomie, functionaliteit, kwaliteit en gebruiksveiligheid.

Cabas zorgt voor details met dezelfde aandacht als een ambachtsman. Van het kiezen van hout tot het selecteren van stoffen en leer, elke stap ondergaat een constante en zorgvuldige kwaliteitscontrole. Elk meubel wordt onderworpen aan strenge laboratoriumtests bij het CATAS Instituut: een keuze die de hoge kwaliteitsnormen van de producten garandeert.