Skip to main content

                                                                                                                       

" We offer interior solutions. Bespoke, contemporary and excellent." Inedito Srl. 

Design
Producten die al drie generaties lang aanwezig zijn in de meest exclusieve huizen en geliefd zijn bij de meest veeleisende en verfijnde klantenkring.
Elegantie en voortdurende zoektocht naar schoonheid zitten in elk inrichtingsvoorstel.

Het culturele erfgoed. 
Het was in Meda in het jaar 1930, toen onze grootvader zijn werkplaats begon. In 1950 kwam onze vader, de Artigiano Asnaghi jr, in de werkplaats en kwamen de eerste gecapitonneerde meubelen uit, die door hem op een bakfiets werden afgeleverd bij de klant in Milaan.
Sindsdien onderscheidt elk product zich door zijn kwaliteit, elegantie en stijl.
In 2014 hebben we als kleinzonen Asnaghi het merk Inedito opgericht, met als doel het interieur van de hele villa te omarmen. En in 2020 zijn Inedito en Asnaghi door ons samengevoegd tot Inedito-Asnaghi, als natuurlijk gevolg.
Een nieuwe manier van werken, gericht op het nastreven van fijne smaak, exclusiviteit en emoties, gebouwd op generaties lange kennis en ervaring. Alle producten worden volledig gemaakt in en rond Meda, Italië. Een garantie voor meubilair van hoge kwaliteit, dat over de hele wereld wordt erkend als het authentieke Made in Italy, een combinatie van traditie en innovatie.

Het uitmuntende vakmanschap van Inedito-Asnaghi. 
De zorg voor details, de aandacht bij de keuze van materialen en afwerkingen, de smaak van traditie en vakmanschap versterken creativiteit, elegantie en design om te voldoen aan de meest complexe en verfijnde inrichtingsverzoeken.
We werken aan elke productiestap, van het idee tot het prototype tot de uiteindelijke realisatie, verenigd door één enkel doel: de kunst van het ervaren van schoonheid in elke kamer van uw huis brengen.
Liefde en respect voor traditie zijn betrokken bij alle afdelingen van het bedrijf en definiëren elk product, zelfs in de nieuwste, meest moderne en innovatieve interpretaties.
Van de vakman tot de architect, we werken samen voor een gemeenschappelijk doel: kwaliteit, elegantie en stijl.
Ook vandaag, na al die jaren, kunnen de meubels die we maken een unieke en exclusieve sfeer creëren in elk interieur.
© Inedito/Asnaghi, ¨Icon Armchair¨
 ®

De Inedito-Asnaghi catalogus
Tegenwoordig worden, net als toen, alle producten volledig gemaakt in en om Meda, Italië.

© Inedito/Asnaghi, ¨Secret Shapes¨, Design by Amaranto Interior
   
SECRET SHAPES DAZZLES, LIKE UNVEILING A HIDDEN TREASURE.
Designed by the duo of architects from Amaranto Interior, Secret Shapes is a collection to be discovered, in its hidden details, in its care and sophisticated finishes, as well as in the absolute uniqueness of the finished product.

The collection enhances the simplicity of the form through the sophistication of details.
The harmony and play on and among these lines and materials, the high artisan craftsmanship and the sophisticated small components and touches, all come together to make this collection unique and innovative, a tangible sign of high craftsmanship, purely Made in Italy . This is a collection to be discovered, to be tasted, capable of entering any home, bringing elegance and freshness.

 Secret ShapesThe MajorsDown TownThe HamptonsThe BeverlyCozy BedsClassicsAnthologyShades of Elegance.


© Inedito/Asnaghi, ¨Anthology, Magnum; capitonnee par excellence by Asnaghi made in Italy¨,  photo by Gilbert de Rooy ®