Forum & Agency for design experts

In het design concept van NAVER Collection heeft ieder meubelstuk zijn eigen individuele kenmerken. Alles, tot in het kleinste detail, is onderdeel van het geheel. Daarbij is de combinatie van vorm en functie geborgd door excellent and consistent ontwerp.

"The Turning Boxes zijn een ontwerp van Hans Sandgren Jakobsen en maken deel uit van de collectie van het Designmuseum Danmark in Bredgade, Kopenhagen"

"The Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design and The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies are pleased to inform you that the following has won a 2019 GOOD DESIGN® Award: MIDAS chair by Susanne Grønlund for Naver Collection"


Het hout voor uw meesterstuk is zorgvuldig geselecteerd en komt van beheerde en op duurzaamheid gerichte bossen.
We zijn van oorsprong al zuinig met deze natuurlijke bron waar we dan ook vandaag en morgen vanzelfsprekend zorgvuldig mee omgaan. Onze meesterstukken bieden voor generaties lang plezier en genoegen, en zo wenden we de boom slechts aan op de best mogelijke wijze. 

NAVER.- is afgeleid van " Navere " , een traditionele Deense naam voor de rondtrekkende Kabinetmakers van vroeger tijden, die slechts tegen kost en inwoning werkten voor de Meester-makers, die hen dan in ruil het Meesterschap bijbrachten.
Met respect voor deze in Scandinavië reizende Artisinale kunstenaars, onze voorouders, en ter waardering van hun werken, hebben we besloten om deze verzameling van exclusief Deens design meubilair naar hen te vernoemen; NAVER Collection.
Tentoongesteld in Stockholm Furniture & Light van 5-9 februari 2019

We hebben onze gloednieuwe eettafel GM 3900 Edge voltooid. Nissen & Gehl hebben een ronde tafel ontworpen met stijlvolle details en een volledig uniek randprofiel. De poten zijn weg van de randen van de tafel geplaatst, zodat u stoelen rondom de tafel kunt plaatsen. Het product is verkrijgbaar in een uitbreidbare versie met twee tafelbladen of een niet-uitbreidbare versie met één tafelblad.
De tafel is verkrijgbaar in diameters van 110 cm en 120 cm. Deze zijn geschikt voor de meeste mensen en de tafel kan worden verlengd tot 210 cm of 220 cm met het verlengblad.
Zoals altijd gemaakt van exclusieve materialen. De tafel is verkrijgbaar in iepen, essen, eiken en walnoten - of zelfs een Corian-combinatie om het unieke randprofiel te benadrukken. De tafel wordt geleverd zonder stalen eindkappen, die afzonderlijk kunnen worden gekocht.De Naver-collectie werd opgericht in 1995. Het oorspronkelijke idee was om een complete homogene meubelcollectie samen te stellen die zowel vakmanschap als tradities respecteert.

De ontwerpers en architecten ontwikkelden de meubellijn en fabrikanten gingen de uitdaging aan om exclusief meubilair in massief hout te produceren met respect voor het oude vakmanschap.
Tegenwoordig is de Naver-collectie een modern en eigentijds merkproduct. Nauwe samenwerking tussen architecten en ontwerpers, fabrieken en verkoop zorgt ervoor dat de productlijn voortdurend wordt ontwikkeld en aangepast om het huidige moment aan te vullen.NAVER Collection, 'we take pride in every detail'